Aquatec Industries (Antaris, Makma en Maril sloepen) is genomineerd voor de Friese onderneming van het jaar. We zitten bij de laatste 6 en daar zijn we best een beetje trots op.

GENOMINEERD

Zes prachtige ondernemingen zijn genomineerd voor de 2018 editie van de Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar (VFO). Uit een lange kandidatenlijst zijn de gekozen genomineerden:

•    Aquatec Industries (Woudsend)
•    JD Engineers (Oldeouwer)
•    Sidijk (Heerenveen)
•    Kooi Security (Drachten)
•    SPiTS (Oosterwolde)
•    Paques Holding (Balk)

“Je ziet in deze groep genomineerden terug hoe divers het bedrijfsleven in Friesland is, maar ook hoe bedrijven zich kunnen ontwikkelen. We willen bij onze keuze graag de unieke positie van de Friese economie presenteren, die varieert van klein naar groot, van authentiek vakmanschap naar sterk innoverende, vooruitlopende bedrijven, van lokaal naar internationaal opererende ondernemingen. Maar bij al deze bedrijven, zowel de zes genomineerden als de niet-genomineerden vinden we bijzonder ondernemerschap en een sterke behoefte aan verandering en groei”, aldus voorzitter van de werkgroep Jan van der Linden. “De lastige beslissing welke genomineerde dit jaar het beste dat Friese ondernemerschap vertegenwoordigd, is de taak van de jury. Als werkgroep zijn we in ieder geval van deze zes genomineerden erg onder de indruk”, licht Van der Linden toe.

DE JURY

De jury selecteert uit zes genomineerden, 3 finalisten. Dit gebeurt tijdens een mini event, waar de genomineerden een pitch houden voor de jury. Als voorbereiding op deze selectie ontvangen de juryleden de uitkomsten van de financiële toetsing en de Business Maturity Model Scan van Deloitte die bij de Best Managed Companies wordt gebruikt. Vervolgens worden de drie finalisten door de jury bezocht, zodat de jury zelf een kijkje kan nemen bij de organisaties om zich nog meer te verdiepen. Op dinsdag 10 april 2018 wordt tijdens de finale de winnaar gekozen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *