Winterstalling en onderhoud

Bij Makma wordt u volledig ontzorgd

Winterstalling en onderhoud van uw Makma sloep

Op dit moment wordt er een nieuwe winterstalling- en onderhoudsloods gebouwd naast ons huidige pand in Woudsend. Daarom kunnen wij voor komende seizoen (21/22) geen nieuwe winterstalling reserveringen aannemen.

Vanaf 22/23 bent u van harte welkom. Wilt u hier gebruik van maken? Laat het ons weten en we zorgen dat we een plaatsje voor u reserveren.

Goed onderhoud is belangrijk voor het behoud van uw Makma.Jaarlijkse onderhoud en winterstalling dragen hier aan bij. Wie kan uw Makma beter onderhouden dan de werf die uw sloep gebouwd heeft? Bij Makma wordt u volledig ontzorgd.

winterstalling en onderhoud makma

Winterstalling en onderhoud sloep

Bij Makma is het mogelijk om zowel winterstalling als onderhoud te laten verzorgen. In onze verwarmde opslag ligt uw sloep veilig, droog en beschermd. Een goede bescherming in de winterperiode is voor uw sloep of cabinsloep erg belangrijk. Hierdoor behoudt uw sloep beter haar waarde en beperkt u de kosten voor onderhoud. Full service bij Makma, verzorgd door onze vakmensen.

Contact

Makma Caribbean 31 cabin sloep

Uw sloep in onderhoud bij Makma

Als ervaren producent van sloepen en kajuitsloepen hebben we bij Makma alle kennis en expertise in huis om u deze zorg uit handen te nemen. Naast de extra service om uw sloep overdekt en verwarmd te stallen is het tevens mogelijk om winteronderhoud te laten verzorgen. Hierdoor begint u het nieuwe vaarseizoen goed met een schone en onderhouden sloep.

Contact

Download de brochure

Meer informatie over mogelijkheden, tarieven en het inschrijfformulier vindt u in onze brochure. Download deze hier:

Makma Cayos 27 tendersloep

Winterkleed aanschaffen

Laat u uw sloep toch buiten liggen? Bescherm uw boot met een dik, sterk winterkleed. Dit winterkleed houd regen en sneeuw buiten en zo is uw sloep toch goed beschermd tegen winters weer. Verkrijgbaar in onze webshop: